Jeg brænder for at hjælpe andre

Om mig

Hvem er jeg


Jeg bor i Brande sammen med min mand og har 4 voksne børn og 8 skønne børnebørn. Jeg er af natur et rigtig venligt væsen der sætter en stor ære i at hjælpe andre - Jeg bruger en stor del af min tid på familien også kan jeg godt lide at se en god fodboldkamp.


Jeg er netop blevet ansat hos Læge Flytlie i Aarhus som receptionist hvilket jeg glæder mig utrolig meget til - derfra vil jeg også have muliged for at hjælpe andre med mine egne behandlinger som du kan læse mere om her på siden. Og du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte mig på telefon eller mail.


Udover dette er jeg selvstændig forhandler af foreverliving

https://dengamlehave.myforever.cc/store

 

Mine samarbejdspartnere


Lene Hansson https://lenehansson.dk/

Læge Flytlie https://www.flytlie.com/

Min uddannelse


Kost- og hormonvejleder ved Lene Hansson

Bipolar Ansigts Refleksterapi ved Lone Sørensen

Avanceret hudterapi, Style & Wellness College Aalborg

Min rejse fra syg til rask


Efter at have fået konstateret brystkræft i januar 2020, kontaktede jeg Lene Hansson da jeg i forvejen kendte lidt til hendes kostvejledning og som jeg håbede kunne hjælpe mig til en bedre livsstil og måske en kamp ud af kræften.


Jeg blev opereret i februar 2020 og fik derefter én forebyggende kemobehandling, der gjorde mig meget syg, efterfølgende fik jeg at vide at der kun var 3% chance for at det gjorde noget godt for mig, hvorefter jeg valgte at sige stop til mere kemo.


Jeg henvendte mig dernæst på Claus Hancke´s klinik i Kgs. Lyngby hvor jeg opstartede behandling af højdosis C-vitamin ugentligt, hvilket jeg stadig får - bare hos Flytlie ved Aarhus


Det var vigtig for mig at gøre en indsats inden det var for sent så jeg tog uddannelsen til kostvejleder i 20/21, som har givet mig meget viden om kroppen og syre/base balancen som er så vigtig for et godt helbred. Mit forløb ved Lene og Elsa har helt sikkert hjulpet mig igennem en svær tid - Så nu vil det glæde mig at kunne give gode råd og vejledning til andre som ønsker at vide hvordan man kan styrke sit immunsystem.

“Vi værdsætter glæde, tid og vidensdeling til den enkelte gennem omsorg og medmenneskelighed”

SØREN FLYTLIE, LÆGE